2010. május 11., kedd

Gilmore girls


Végre rászántam magam, hogy a kedvenc sorozatomról is írjak pár sort...az a típusú kedvenc sorozat, amit bármikor újranézek imádom és épp úgy leköt, mintha először látnám.

Bepillanthatunk egy különc kisváros érdekes mindennapjaiba, főszerepben egy anya-lánya párossal( Lorelai és Rory), akik annyira szerethetőek hebehurgyaságaik ellenére, akárcsak a többi szereplő. Lehet vannak benne picit eltúlzott figurák is, de lényegében tökéletesen tükrözi a valóságot, egy nagy adag humor kíséretében.

Egy kis ízelítő

Rory: Szörnyen meg vagy elégedve magaddal igaz?
Lorelai: Igen!
Rory: Hozzak egy tükröt?
Lorelai: Elmúlt!


Emily: Megint Mordiganék dalmatája akart párosodni a kőoroszlánjainkkal?


Jess: Tedd le az evezőt.
Luke: Nem látok itt hattyút.Most olyan csendes, békés minden, mint a Bambiban. Aztán hirtelen nekünk ugrik, mint a nyúl a Gyaloggaloppban?
J: Csss. Ez volt az nézd.
L: Ez aranyos.
J: Gonosz egy madár ez, hidd el. Egyedül maradt az a baja, hogy túlerőben vagyunk.
L: Ha akarod a csónak mellett úszva követem, majd egy szívószálon át lélegzem
J: Haggyjuk
L: Lehet, hogy hívja a haverjait és akkor megküzdünk.

Logan: Az ember 100 évet leélhet anélkül, hogy élt volna, ha feljössz velem 1 percel kevesebb az unalom.Sookie: Utána néztem az elefánt vemhessége 22 hónapig tart.
Lor: De te nem vagy elefánt.
S: Csakhogy ezt a baba nem tudja, mert kicsi, hülye és csak úszkál egy zsáknyi folyadékban. Azt se tudja merre hány óra. Egyszer egy elefánt lefröcskölt az állatkertben, akkor rám lőtt valami elefánt vemhességi löttyöt.
A Tiéd kijött hogyan csinálta?
Lor: Lenyeltem egy térképet.


Lor: Kérdezhetek egy hülye kérdést?
Luke: Nincs hülye kérdés.
Lor: Hogy folyik, ki a tinta a tollból?
Luke: Van hülye kérdés.

1 megjegyzés:

Anka írta...

Annyira jók ezek a dumák :)
én is szeretem GiGi-t (barátnőmmel azért emlegetjük GiGi-nek, mert a GG a Gossip Girl :P). Annyira eredetiek a karakterek és a dumák hatalmasak. Alakításilag pedig megbízhatóak a színészek, mindig hozzák a nívót. Az egyik legjobb sori, amihez valaha szerencsém volt :)