2009. december 6., vasárnap

Avatar

"James Cameron a világ egyik legsikeresebb és leglustább rendezője. 1997-ben irányította utoljára egy játékfilm készítését, igaz, a Titanic azóta is minden idők legnépszerűbb filmjének számít: 1.8 milliárd dolláros bevételi rekordját meg sem közelítették azóta. A 20th Century Fox stúdió és Cameron most bejelentették, hogy a rajongóknak már csak 2009 nyaráig kell várniuk a rendező következő premierjére. A tervek szerint ekkor kerül a mozikba a 200 millió dolláros költségvetéssel készülő 3D sci-fi, az Avatar, amely egy távoli bolygón rekedt néhány ember küzdelmét mutatja be a gonosz helybeliekkel. Bár Cameronnak más tervei is voltak (sokáig egy női cyborgról készült filmet készíteni Battle Angel címmel), 2005 óta csak az Avatar-ral foglalkozik.A főszerepet, a gyarmatosító földlakók ellen forduló lények oldalára álló embert az ausztrál Sam Worthington játssza és Zoe Saldana lesz a partnere. – Ha nagy siker lesz, trilógiává alakíthatjuk a filmet – nyilatkozta Cameron. – Ha nem lesz nagy siker, egymagában is értelmes marad. Meglátjuk." Igaz egy fel evet csuszott az idoben a kedves rendezo ur, de a jo munkahoz ido kell...a trailer alapjan en orulnek ha trilogia lenne belole ugyancsak 3Dben persze:P...mindenkepp elemegyek megnezni meg az iden.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

valoban zsenialis rendezo:) es a filmet meg nem lattam:))rohej:P moziba akartam mindenkepp, de valahanyszor kozbejott valami, aszem megnezem mostmar 3d nelkul:P a masik ketto... az egyik mindenkepp a pillango hatas... ennel nagyobb hatast,benyomast,barmi is az, szoval nem gyakorolt meg ram film soha... szerintem jokor is neztem meg a filmet...ez is nagyban lok az egesz elmenyen, ha jokor talalod meg a megfelelo idopontot egy megfelelo hangulatu filmhez..es ha talan pont arra vagysz... a masik...hu...ezt nem tudom pontosan meghatarozni...a Matrix (fokepp az elso resze),Masok elete,Utkozesek, nem igazan tudom...igazabol van nehany film,s igy nehez kozottuk rangsort emelni:P

Névtelen írta...

vegulis, ha jobban belegondolok, aszem tudom:)) lehet rohejes, de az Amerikai Pite 2... ez a film valoban sokat jelentett nekem, vegigkiserte az eletem nagy reszet:P s bar mostanaban kisse ervenyet vesztette bennem, aszem ez jogosult leginkabb a dobogora:P meg ha sok olyan film is volt, amely melyebb tartalmu s gondolatvilagu is volt, meg az en szememben is:P ez valahogy mindenkepp ott volt nalam mindig is a topon:P s ott is marad:)