2010. február 21., vasárnap

Drop Dead Fred

Roviden csak annyit tudok irni , hogy gyerekkorom egyik kedvenc filmje volt a Szűnj meg Fred es nemreg megtalaltam egy torrent-oldalon.Legalabb 10 eve nem lattam, nekunk meg videokazettan porosodhat valahol es letoltottem. Meglepodtem hogy furcsa mod lekotott, jo volt ujra nezni, es most is viccesnek talaltam. Szoval a foszereplo Lizzie akinek az elete valsagos idoszakon megy keresztul es ujra haza kell koltozzon a zsarnokoskodo edesanyja hazaba. Otthon elojonnek a gyerekkori emlekek es veluk egyutt persze Fred is, a kepzelt barat, aki kislanykent mindig ott volt mellette. Persze sok mas szereplo is csatlakozik meg a storyhoz...egy szo mint szaz szerintem erdemes megnezni. Amugy olvastam valahol hogy 2011-re keszitenek egy uj verziot is. Mar alig varom :)


3 megjegyzés:

Anka írta...

Szia!

Nem vagy egyedül, a Szűnj meg Fred! nekem is gyerekkorom egyik legnagyobb favoritja volt, és én is hasonlóképpen jártam, megtaláltam, leszedtem és még mindig imádom :)
Végre valaki, aki egyáltalán ismeri a filmet és tudja, hogy mi ez :D

Egyébként Sanci blogján kommenteltél a New Moon-hoz, onnan jutottam ide.

Cowboy írta...

Nagyon jó a blogod, csomó olyan dolgot találtam itt ami engem is érdekel (Alice, Douglas Adams, filmek, idézetek) és amikor ezt a post-ot megláttam úgy éreztem hogy írnom kell.

Nekem is nagy kedvencem volt ez a film, ahányszor adták a tv-ben annyiszor néztem meg :) Tetszik az ízlésed úgy általában.

Amúgy az idezet.wordpress.com készítője vagyok, a kommentedből néztem ki a blogod címét :)

Cowboy írta...

Helló megint :) Most találam egy utalást arra, hogy lesz ennek a filmnek folytatása vagy egyszerűen csak egy remake:
http://www.imdb.com/title/tt1427206/

2011-re van kiírva és a film írói ugyanazok mint az eredetinek :) Kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.